Over A+support

Mijn motivatie om als zelfstandig Management Assistant te werken.


25 jaar ervaring als Management Assistant voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren, dat kan tellen! 


Het werd  tijd  voor iets anders. Daarom ben ik een nieuwe  weg ingeslaan in mijn beroepsleven.


Onder de commerciĆ«le naam A+support bied ik  mijn administratieve talenten en wens ik mijn ervaring te delen met die zaakvoerders die er de meeste nood aan hebben.


Want ondanks of misschien wel door  de digitalisering merk ik hoe zaakvoerders nog steeds bedolven worden onder een kluwen van administratieve verplichtingen.   Onze huidige maatschappij verwacht dan ook nog eens 7/7 - 24/24 antwoord.


Omdat ondernemers zich vooral moeten focussen op hun corebusiness worden louter administratieve doch belangrijke zaken soms/vaak op langer termijn geschoven. Vaste werknemers met een vaste taak, hebben niet de tijd om over te nemen.     Dit resulteert vaak in gemiste kansen, omzet verlies, ontevreden klanten en  werknemers, kortom groeistop.   


  Als zelfstandig Manager Assistant wil ik mij nog verder  ontplooien in wat ik het best en het meest graag doe en dat is:  ten dienste  staan van  en  administratieve ondersteuning bieden aan ondernemers.


 

  Ik ben mij ervan bewust dat ik iedere opdrachtgever/klant zo kan benaderen dat er een  nauwe band opgebouwd wordt en  die vertrouwensband zorgt ervoor dat beide partijen er beter van worden.   


Zelfstandigheid  biedt mij ook  de mogelijkheid om  een etmaal optimaal benutten.

  Dan denk ik ook aan hard en veel kan werken als het moet maar ook het ook rustig aan doen als het kan.   "Zolang het werk binnen de deadline wordt uitgevoerd is het totaal onbelangrijk welke dag,  op welk uur en waar het werk gedaan wordt.


Wat telt is dat de uitvoering gebeurt binnen de opgelegde termijn en dat het resultaat bevredigd is."Wenst u een kijkje nemen op mijn loopbaan dan verwijs ik graag naar mijn CV.

REFERENTIES

CONTACT

A+support


Katja Bataillie

Krommedijk 49-51/054

B - 8301 Knokke-Heist


+32 (0)478 911 100


info@aplussupport.be

Website ontworpen door A+Support met One.com